Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dikke knuffel van Magallán voor supporters Ajax

Ajax zette woensdag een korte videoboodschap van de Argentijn online, waarin hij in zijn eigen taal de Ajaxsupporters toespreekt. Op zich lollig, maar wat zei Magallán nou eigenlijk helemaal?

03 januari 2019 - 08:31
magallan-contract-1200
Deze foto werd afgelopen zomer al gemaakt en lag dus al even op de plank. © Ajax Images

De vertaling werd er door Ajax gelukkig snel achteraan gegooid en het waren precies de woorden die je ook eigenlijk wel verwacht van een nieuwe aankoop:

“Hallo Ajaxfans, ik ben Lisandro Magallán. Ik ben erg blij om deel uit te maken van dit team en om dit historische shirt te mogen dragen. Ik ben snel bij jullie om onze dromen na te jagen. Dikke knuffel!”

Voor de verdediger is het fijn dat zijn overgang naar Amsterdam nu eindelijk rond is. Het heeft allemaal vrij lang geduurd, aangezien het de bedoeling was dat hij afgelopen zomer al zou aansluiten. Dat liep allemaal anders, maar Ajax had zich er goed in vastgebeten en uitstel bleek geen afstel.

Magallán ziet het als een teken van vertrouwen, vertelt hij aan De Telegraaf. De krant pakte de telefoon en tekende alvast het een en ander op uit de mond van de nieuwe aanwinst.

“Dat Ajax opnieuw een poging waagde om mij aan te trekken, was een teken van vertrouwen, waarvoor ik Marc Overmars heel dankbaar ben. Ik ga trainen, hard werken om dat vertrouwen terug te betalen. Ik ben een speler die nooit opgeeft, altijd zal blijven vechten en het collectief boven het individu stelt.”

Dat de overgang van landgenoot Nico Tagliafico naar Ajax goed uitpakte, is Magallán natuurlijk ook opgevallen. “Nico’s komst naar Ajax heeft zeer positief uitgepakt. Met zijn specifieke kwaliteiten heeft hij een mooi aandeel in de goede resultaten. Ik zal proberen dezelfde bijdrage aan het team te leveren.”

Eerder sprak Ajax Life al met Tagliafico over de mogelijke komst van Magallán. De linksback liet ons toen al weten dat hij hoopte dat zijn landgenoot Ajax zou komen versterken en dat hij hem graag opvangt en helpt.

“Of ik hem ken? Natuurlijk! Het is een goede verdediger,” stelde Tagliafico vorige jaar november. “Hij heeft een goede techniek en is fysiek heel erg sterk. Ik ken hem niet persoonlijk heel goed of zo, maar het is een very good guy. Het is een intelligente jongen ook. Ik hoop echt dat hij komt.”

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >