Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Wie speelden in het eerste van Ajax en FC Groningen?

Het is alvast tijd om vooruit te kijken naar Ajax - FC Groningen en dat doen we met een quizje!

11 september 2018 - 08:30
quiz-ajagro-1200

We dragen Oranje heus een warm hart toe hoor. Maar we zijn toch ook vooral blij dat het interlandgebeuren er weer op zit. Ajax draaide namelijk uitstekend, zo vlak voor de wedstrijden van het Nederlands elftal. We zijn enorm benieuwd of Ajax die goede reeks weet voort te zetten, te beginnen zaterdag in eigen huis tegen FC Groningen.

Ja, inderdaad, dat duurt dus nog even. We hebben gelukkig iets bedacht om de voorpret vast wat te verhogen richting komend weekeinde! Kun jij bijvoorbeeld de spelers noemen die sinds 1990 zowel in het eerste elftal van Ajax als in dat van FC Groningen minimaal één duel speelden?

Oh vast, je vult de meeste spelers zo in. Maar reken maar dat er wat lege vakjes overblijven... Sommige spelers kwamen slechts eenmaal in actie voor Ajax. Anderen veel vaker. Je krijgt tien minuten voor deze lastige opgave. Laat je hersens maar eens goed kraken.

Succes! Oh ja, niet spieken via Google!


Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >