Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Huntelaar tikt alweer dubbele cijfers aan!

Wie een doelpunt viert, maakt grote kans om op onze wallpaper terecht te komen. Klaas Jan Huntelaar maakte tegen FC Groningen (3-0) alweer zijn negende en tiende doelpunt van het seizoen. Zo kan het gebeuren dat hij weer op de wallpaper staat.

16 september 2018 - 00:48
kjhwallcar

We maken altijd een wallpaper als Ajax wint. De laatste keer was dus na Vitesse-uit (0-4) en toen stond Huntelaar ook op de plaat. We wisselen het liefst een beetje af, maar dan moet het allemaal wel net zo uitkomen.

Het komt nu eventjes niet uit om te wisselen. En ach, wat geeft het ook allemaal? Als Huntelaar scoort, is de kans groot dat wij blij zijn. Prima deal, toch? Dat vinden wij nu ook. Dus hebben we gewoon weer een wallpaper met Huntelaar erop gemaakt.

We kunnen ons best voorstellen dat dit voor jou niet de ultieme wallpaper is om in te stellen als achtergrondfoto op je telefoon. Even goede vrienden, no hard feelings. Het seizoen gaat nu pas beginnen. De thuiswedstrijd tegen Groningen was het laatste deel van de aanloop.

Er zijn mooie wedstrijden op komst en hopelijk ook meer gave wallpapers. We zijn benieuwd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >