Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Tagliafico kan het zelf ook allemaal maar amper geloven!

Het zijn prachtige tijden voor Nicolas Tagliafico. Het valt bijna niet meer samen te vatten wat er sinds zijn komst naar Ajax is gebeurd. Hij speelde het WK, was aanvoerder van de Argentijnse ploeg en speelt heerlijke potjes bij Ajax. De linksback begint zelfs te scoren!

19 september 2018 - 22:58
tagwall

Het was Tagliafico die Ajax de weg wees in de groepsfase van de Champions League. De ploeg voetbalde in de eerste helft amper een kans bij elkaar, maar na rust was het zo’n beetje direct raak. Dankzij de linker van Nico!

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, zorgde Tagliafico ook voor het slotakkoord. De nummer 31 wilde stiekem een voorzet geven – en geeft dat ook eerlijk toe – maar de bal vloog pardoes in het doel. Dat zag ook de keeper niet aankomen!

Onbedoeld of niet, het tweede doelpunt van de voet van Tagliafico was fraai! Heel fraai. Als je twee keer scoort op een Europees avondje, in de Champions League en gewoon zeer populair bent op basis van je spel, verdien je de wallpaper.

Nico, hij is van jou! De plaat van Tagliafico is prima geschikt om te gebruiken als nieuwe achtergrond van je telefoon. Dus doe je ding, wij zien de screenshots wel tegemoet!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >