Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Gravenberch ook jongste Ajacied op onze wallpaper!

Ryan Gravenberch rijgt de records deze dagen aaneen. Het was al de jongste debutant, jongste basisspeler en jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van Ajax en hij is nu ook nog eens de jongste Ajacied op onze wallpaper!

27 september 2018 - 10:57
wallcar

We maken na iedere wedstrijd die Ajax omzet in een overwinning een wallpaper en hoewel we heus niet verwachten dat de editie van Te Werve-uit ongekend populair wordt, is dit wel een mooie gelegenheid om Gravenberch in het zonnetje te zetten.

Gravenberch was 16 jaar en 133 dagen jong op het moment dat hij jongste basisspeler en jongste doelpuntenmaker ooit werd. Het was jammer dat zijn eerste doelpoging net geen treffer opleverde, want dat fraaie schot zeilde snoeihard tegen de paal.

Hoe dan ook, Ajax won met 0-7 van Te Werve en staat in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi. Wie weet komen we Gravenberch dan weer tegen, want laten we onze voetjes even op de grond houden: Gravenberch is niet de nieuwe Pogba maar gewoon een groot talent van zestien jaar.

De wallpaper is geschikt gemaakt als achtergrond voor je mobiele telefoon. Als je achternaam Gravenberch luidt, verwachten we toch wel dat onze wallpaper wordt geïnstalleerd!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >