Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Win kaartjes voor Ajax - FC Groningen!

Wij hebben ouderwets zin in de volgende wedstrijd van Ajax! Het is een tijdje geleden dat we niet konden wachten tot er weer werd afgetrapt. Des te vervelender waren de interlands die voorafgingen aan Ajax - FC Groningen. Tijd voor de prijsvraag!

11 september 2018 - 11:52
groningencar
We geven het goede antwoord uiteraard niet weg via de foto. © Pro Shots

Het eerste blok van het seizoen zit erop en werd afgesloten met kwalificatie voor de Champions League, maar eigenlijk gaat het nu pas beginnen. Er komen drukke weken aan, met volop belangrijke potjes. De nieuwe reeks begint in de Johan Cruijff Arena.

Ajax speelt zaterdag gastheer voor Groningen en staat om 20.45 uur tegenover de Trots van het Noorden, die op de ranglijst tegenwoordig in het zuiden is terug te vinden. Het zou leuk zijn als we opnieuw de blaren op onze handen kunnen klappen.

Heb jij zin om Ajax aan te moedigen? Doe dan mee aan onze prijsvraag! We verloten in totaal tien setjes kaarten. Je kunt hieronder het juiste antwoord invullen, maar doe dit wel voor donderdag 13.00 uur. De winnaars krijgen daarna bericht.

Prijsvraag: Er was een tijd dat Ajax vrij standaard thuis met 2-0 won van FC Groningen. Wie opende in december 2012 de score?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen.

[gravityform id="95" title="true" description="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >