Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: hoe volg je Ajax’ avonturen in het bekertoernooi?

Voor Te Werve is het een toffe dag! De tweedeklasser kruist woensdagavond de degens met Ajax in het nationale bekertoernooi. Check hier op welke manier dit duel live is te volgen.

26 september 2018 - 10:20
beker-1200
Dolberg komt woensdag in de beker in de actie! © Ajax Images

Het was voor Te Werve organisatorisch ondoenlijk om de wedstrijd tegen Ajax te organiseren op het eigen sportpark aan het Julialaantje in Rijswijk. Daardoor wordt uitgeweken naar sportpark Duinwetering, het onderkomen van VV Noordwijk.

Een handjevol Ajaxsupporters reist woensdag met de verplichte buscombi vanuit Amsterdam richting Noordwijk. We hebben er al veel over gezegd en we vinden er van alles van. Het past wat ons betreft in elk geval niet bij wat een leuk bekeravondje moet zijn.

Afijn, het is niet anders! Er gaat sowieso gevoetbald worden en het is zaak om een rondje verder te komen. We zijn best nieuwsgierig welk elftal door Erik ten Hag de wei in wordt gestuurd. Hieronder volgen wat tips hoe je de wedstrijd op een goede manier live kunt volgen.

Het bekerduel begint om 20.45 uur en wordt live uitgezonden op betaalzender Fox Sports 1. Het duel is bij de zender ook los te bestellen, maar daarvoor moet je wel inloggen of Fox Sports Go activeren om toegang te krijgen.

Ook Omroep West doet in een extra sportuitzending op de radio live verslag van het onderonsje tussen beide clubs. Het kan best grappig zijn om af te stemmen op de lokale radiozender. Verder is Radio 1 present met Langs de Lijn.

Mocht je zin hebben om alle hoogtepunten van het bekertoernooi mee te pakken, ook dan moet je afstemmen op Fox Sports 1. Vanaf 23.00 uur komen alle samenvattingen van de op woensdag gespeelde wedstrijden voorbij. De samenvatting van het duel is donderdag vanaf 18:30 uur te zien op het open kanaal van FOX.

Verder volg je de avonturen van Ajax tegen Te Werve natuurlijk via ons! We zijn uitgebreid aanwezig via deze site, via TwitterInstagram en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >