Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe denk jij te winnen van FC Groningen?

Ajax heeft een speelwijze gevonden en met hieraan spelers gekoppeld. Maar Ajax heeft ook meer dan elf basisspelers. Dat stelt Erik ten Hag althans. Hij bekijkt zaken daarom per wedstrijd. Welke elf spelers stel jij op tegen FC Groningen?

14 september 2018 - 16:46
hagselfcar
Ten Hag moet met Ajax de draad weer zien op te pakken. © Pro Shots

Het was even spannend of de competitie wel hervat kon worden, maar de politie gaat gelukkig niet staken en dus kunnen we volle bak door met de voorbereidingen. Daar hoort ook Ten Hags elf bij.

Wij zijn altijd benieuwd welke opstelling jij zou maken richting een wedstrijd van Ajax. We weten morgen om 20.45 uur welke spelers er echt aan de aftrap staan, maar eerst is het tijd voor jullie suggesties. Weet jij het beter dan Ten Hag?

Hou er wel even rekening mee dat Kasper Dolberg nog niet beschikbaar is. Je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Als je onze app nog niet hebt, moet je ‘m eerst even downloaden.

Als je onze app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Wanneer je de app opent op de wedstrijddag, is het al helemaal duidelijk.

Gebruik de hashtag #tenhagself bij het delen van jouw opstelling!

https://twitter.com/Afca30/status/1040601235089510400

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >