Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Mooi rood is niet lelijk! © Ajax Life
Johan Cruijff Arena

Prachtig: Johan Cruijff Arena nu volledig rood-wit!

Jazeker, het is zover! De Johan Cruijff Arena is eindelijk helemaal rood-wit van kleur. Check snel de plaatjes!

13 september 2018 - 15:21

Het Ajaxstadion was al zo'n beetje voor 85% rood-wit en daar werden we met z'n allen heel erg blij van. Iedereen maakt graag een plaatje van de witte letters A-J-A-X op de oosttribune. Wie de laatste maanden foto's maakte van de Johan Cruijff Arena deed dat op zo'n manier, dat de hoofdtribune niet zichtbaar was.

De hoofdtribune was namelijk nog niet klaar. Hier waren nog blauwe en grijze lederen zitjes vastgeschroefd. Deze zijn er nu ook allemaal uitgehaald en vervangen door nieuwe rode leren stoelen. Eigenlijk had het geheel al voor aanvang van dit eredivisieseizoen klaar moeten zijn, maar een en ander liep wat vertraging op. Ach, zo lang van uitstel maar geen afstel sprake was, zo dachten we. 

En zo is het ook. Precies op tijd voor Ajax - FC Groningen (als het allemaal doorgaat) is de Johan Cruijff Arena helemaal rood-wit. Wie heel kritisch kijkt, ziet dat in de skyboxen nog wel blauwe stoeltjes zijn gemonteerd, maar het is vast een kwestie van tijd voordat ook deze uit het stadion verdwijnen.

Afijn, check de plaatjes hieronder. Ze stemmen vrolijk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >