Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Fortuna Sittard-uit

Het is tijd voor iets nieuws! Er gaat voor het eerst sinds februari 2002 een uitvak vol Ajacieden op bezoek bij Fortuna Sittard. Daarom is het tijd voor de informatie over de kaartverkoop.

06 september 2018 - 13:44
fortunacar
We kennen Fortuna Sittard eigenlijk vooral van De Toekomst. © Pro Shots

Het goede nieuws is dat er 800 uitsupporters welkom zijn in het bezoekersvak, het slechte nieuws is dat er sprake is van een verplichte buscombi. Dit is standaard als topclubs afreizen naar de promovendus, vraag maar aan PSV.

Een kaartje voor Fortuna - Ajax kost 29,24 euro en de verplichte buscombi geldt helaas vanaf de Johan Cruijff Arena, al zijn er wel diverse alternatieven beschikbaar. Zo kun je in de SV Ajax-bussen stappen die verspreid door het land vertrekken.

Er is ook een alternatieve opstapplaats beschikbaar, zoals we die kennen van andere uitduels, maar er geldt dit keer een restrictie. Er zijn slechts 120 plekken beschikbaar. Die zijn gereserveerd voor Ajacieden in het postcodegebied 5400-6999.

Als je in een ander postcodegebied woont, maar wel een kaartje voor de alternatieve opstapplaats koopt, kondigt Ajax aan jouw aankoop te annuleren. Het is voor het eerst dat Ajax deze restrictie oplegt en er lijken nogal wat haken en ogen aan te zitten.

Als je net buiten dit postcodegebied woont en verplicht op en neer moet naar de JC Arena, kan dit alsnog heel veel extra tijd kosten. En als bij de flitsverkoop zaterdag de 15e blijkt dat de ene kaart wel beschikbaar is en de andere niet, levert dit gefronste wenkbrauwen op.

We wachten maar eventjes af hoe het allemaal loopt. Klik hier voor de uitgebreide kaartverkoopinformatie.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >