Met de bus naar Ajax - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van

Met de bus naar AjaxSupportersvereniging Ajax organiseert busreizen naar nationale uit- en thuiswedstrijden. Waar mogelijk ook naar Europese internationale uitduels. De organisatie is onder voorbehoud van genoeg animo. Wanneer een bus niet gaat rijden, ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld, bericht per mail.

Busreizen

Ajax Life
Ajax Jonge Schare
Ajax Kids

Thuiswedstrijden

Al ruim vijftien jaar worden er vanuit alle windrichtingen busreizen naar thuiswedstrijden van Ajax in de Arena georganiseerd. Er rijden vanuit District Oost bussen naar de drie thuiswedstrijden van Ajax in de Champions League. Per busreis betaal je 18,50 euro per persoon. Stuur voor meer informatie even een mailtje naar busreizen@svajax.nl. Inmiddels zijn er ook bij een aantal wedstrijden opstapmogelijkheden in Zeeland, Brabant en zelfs in België.

Uitwedstrijden nationaal

Al sinds het seizoen 2009/2010 verzorgt de Supportersvereniging Ajax het servicevervoer naar uitwedstrijden. Waar dit in het verleden door de stichting Axios werd gedaan, heeft de supportersvereniging dit overgenomen. Supporters wordt op deze manier nog altijd de mogelijkheid geboden om, naast de gebruikelijke opstapplaats Johan Cruijff Arena, op andere locaties in het land op te stappen om per (verplichte) busreis de uitwedstrijden te bezoeken. Uitzonderingen hierop zijn de wedstrijden die niet bezocht mogen worden of de wedstrijden waarbij een verplichte treincombi geldt.

De bussen gaan definitief rijden vanaf 35 deelnemers.

Opstapplaatsen zijn:

  • Den Bosch
  • Almere
  • Leiden
  • Amsterdam Middenweg

Voor alle supporters geldt dat zij in het bezit moeten zijn van een geldige uitkaart en een toegangsbewijs voor de wedstrijd. Wanneer een kaart wordt overgenomen van een medesupporter dient ook zijn relatienummer te worden ingevuld. Wanneer de gegevens niet correct zijn wordt de toegang tot de bus en het stadion geweigerd.

Inschrijven kan op deze pagina vanaf het moment dat de nationale uitkaarthouders een kaart kunnen kopen voor de desbetreffende wedstrijd.

Combi's en vrij vervoer

Bij verplichte buscombi’s is de prijs van het busvervoer inbegrepen bij het kaartje. Anders betaal je vijftien euro per retour. Leden van de Supportersvereniging Ajax betalen een tientje. Het verschuldigde bedrag dient bij het instappen te worden betaald aan de bussteward.

Uitwedstrijden internationaal

Indien mogelijk voorzien we ook in het vervoer naar internationale uitwedstrijden. Dit zal per wedstrijd worden bekeken en hangt onder andere af van de afstand en de animo.

Heb je een vraag?
Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Neem contact op Neem contact met ons op