Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen maken tripje naar Sparta-uit

Ajax treedt op zondag 17 maart om 16.45 uur aan tegen Sparta. Er zijn vijfhonderd Ajacieden welkom in het uitvak van Het Kasteel. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting Rotterdam.

02 maart 2024 - 10:00
Spaajabus800
Wie gaat er mee naar Rotterdam? © De Brouwer

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Spangen. 

Voor Sparta-uit is sprake van een buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Er is dit keer geen opstapmogelijkheid bij de Johan Cruijff Arena. Ajax laat weten dat de standaard opstapplaats in Reeuwijk is.

Ergens anders opstappen? Dat kan! Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde bus stopt ook altijd bij station Duivendrecht.  

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >