Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen hebben Heerenveen-uit als bestemming [VOL]

Ajax treedt op zondag 11 februari om 14.30 uur aan tegen sc Heerenveen. Er zijn 1250 Ajacieden welkom in het uitvak van het Abe Lenstra Stadion. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting Friesland.

31 januari 2024 - 10:00
Heeajabus800
Wie gaat er mee naar Friesland? © De Brouwer

Alle bussen zijn volgeboekt! Er komen helaas geen extra plekken vrij. Je kunt met een buskaart opstappen bij de Johan Cruijff Arena.

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders woensdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Friesland. De kosten voor de busreis zijn bij de ticketprijs inbegrepen.  

Er is voor Heerenveen-uit sprake van een auto-/buscombi. Je kunt dus zelf achter het stuur kruipen, maar er ook voor kiezen in een bus te stappen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg en Almere. Laatstgenoemde stopt ook altijd bij station Duivendrecht.  

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Alle bussen zijn volgeboekt! Er komen helaas geen extra plekken vrij. Je kunt met een buskaart opstappen bij de Johan Cruijff Arena.

Aanbevolen
Van twaalfhonderd Ajacieden met de wagen naar zevenhonderd de bus in jagen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >