Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen rijden naar Fortuna Sittard-uit!

Het worden drukke, maar bovenal ook spannende tijden! Ajax komt in krap 22 dagen tijd maar liefst 7 keer in actie. Ook de uitwedstrijd met Fortuna Sittard zit eraan te komen. De kaartverkoop krijgt een vervolg en je kunt je aanmelden voor onze busreizen.

14 september 2018 - 22:27
fortunaaltcar
Mazraoui kent Fortuna nog uit zijn tijd bij Jong Ajax. © Pro Shots

Het uitduel met Fortuna wordt zaterdag 29 september gespeeld en de aftrap is om 20.45 uur. Dit betekent dat je nog een leuke zaterdag kunt hebben, maar daarna wordt het echt tijd om naar het Fortuna Sittard Stadion te gaan. Er zijn in totaal 800 Ajacieden welkom.

Zoals je wellicht al hebt gehoord, is er sprake van een verplichte buscombi vanaf de Johan Cruijff Arena en is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk 'locals' gebruik maken van de alternatieve opstapplaats. De SV Ajax-bussen kunnen een mooie, derde optie vormen.

Als gevolg van de verplichte combi en de restricties voor de alternatieve opstapplaats zijn onze bussen nogal in trek. Er zijn niet zo gek veel stoelen meer over. Zeker niet in Den Bosch, wat natuurlijk vanuit diverse hoeken vrij goed op de route ligt. Er is een kansje dat er later extra beschikbaarheid komt in Den Bosch.

Bedenk er tijdens het kopen van je kaartje wel bij dat je je moet melden op de plek waarvoor je een kaartje hebt bemachtigd. Amsterdam betekent dat je opstapt bij de JC Arena, alternatief betekent dat je je mag melden op de alternatieve opstapplaats. Het is wat het is, je kunt niet ruilen.

Als je gebruik wilt maken van een SV Ajax-bus, dien je een kaartje te kopen voor Amsterdam. Is dat gelukt? Dan kun je je aanmelden. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (8), maar ook vanuit Almere (8), Den Bosch (3) en Leiden (20). De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen.

Je hoeft niet te betalen voor het busvervoer omdat er sprake is van een verplichte buscombi.

[gravityform id="97" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >