Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Digitale Ajacieden in FIFA19 lastig te herkennen...

Na PES2019 ligt nu ook de grote concurrent FIFA19 in de winkelschappen. Dit tot grote vreugde van de enorme fanbase. Wij nemen de gezichtjes van de Ajacieden eens onder de loep.

27 september 2018 - 16:15
1200-6
De gelijkenis van Dusan Tadic is treffend! © Gamereactor.nl

Er is goed nieuws en er is slecht nieuws. We beginnen met het goede nieuws: Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech ondergingen een digitale make-over en lijken nu op hun echte zelf. Klaas Jan Huntelaar is ook herkenbaar, al houdt het niet over.

Ook Dusan Tadic en Daley Blind zijn keurig nagemaakt, maar dat zijn dezelfde gezichten als in de vorige editie. Toen speelde het duo nog in de Premier League en daar heeft EA Sports nou eenmaal wat meer aandacht voor.

Ook tof is dat FIFA19 de rechten van de Champions League heeft binnen gehengeld, daar waar PES2019 die is kwijtgeraakt. We zaten net even een CL-potje tussen Bayern en Ajax op YouTube te kijken en dat zag er fraai uit. Uiteraard speel je in FIFA, net als in PES, in een mooi nagemaakte Johan Cruijff Arena.

Minder is dat we het de voor de rest van de selectie moeten doen met rugnummers en namen op het shirt, want anders is knap lastig te onderscheiden wie Donny van de Beek, Frenkie de Jong of Rasmus Kristensen zijn. Lasse Schone en Kasper Dolberg haal je er ook nog wel uit, al lijkt laatstgenoemde het kapsel van Gertjan Verbeek te hebben gekregen.

Afijn, check een aantal van de screenshots hieronder en oordeel zelf wat je van de Ajaxkoppen vindt. Voor het volledige overzicht van alle gezichten kun je de website van Gamereactor even checken!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >