Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax zonder De Ligt tegen AEK Athene...

Oh jee... oh nee... Matthijs de Ligt staat niet op het veld als Ajax vanavond de groepsfase van de Champions League aftrapt tegen AEK Athene. De captain heeft last van een lichte knieblessure.

19 september 2018 - 12:28
ligt-1200
Dit verband kan nu om de knie van Matthijs, zeg maar. © Pro Shots

Deze vervelende informatie lezen we op de website van De Telegraaf. De Ajacied blijkt te veel last te hebben van zijn kniegewricht. Zodanig veel dat hij het duel met de Griekse landskampioen noodgedwongen aan zich voorbij moet laten gaan. Zeker met PSV-uit komende zondag is het zaak om voorzichtig te zijn.

De Telegraaf schrijft dat de verwachting is dat Frenkie de Jong een linie zakt en de plek van De Ligt centraal achterin overneemt en zo een duo vormt met Daley Blind.

Op het middenveld komt dan een plekje vrij en het is even afwachten wie Erik ten Hag daar dan positioneert. Krijgt Donny van de Beek een basisplek of Carel Eiting? We gaan het allemaal meemaken. Aftrap is om 18.55 uur in een stijf uitverkocht stadion.

Een dag eerder schoof De Ligt nog aan naast zijn trainer voor de persconferentie in aanloop naar het treffen met AEK Athene. Daar liet de verdediger weten veel zin te hebben in de Champions League. Het zal daarom een sof zijn voor De Ligt dat hij zijn ploeggenoten nu vanaf de tribune in actie ziet.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >