Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax met 3739 supporters naar Bayern en Oktoberfest

Ajax en het Oktoberfest zijn verzekerd van heel wat Ajaxsupporters als de ploeg van Erik ten Hag langskomt. Het uitvak in München is met 3739 Ajacieden zelfs volledig ausverkauft.

19 september 2018 - 11:59
pogo-1200
Lekker met z'n allen naar Bayern! © Sjoerd Tullenaar

Dat vinden we mooi. Dat vinden we zelfs prachtig. De verkoop begon afgelopen zaterdag voor seizoenkaarthouders en woensdag mochten leden van SV Ajax met EU-uitrecht een kaartje kopen. Uiteindelijk bemachtigden ruim vierhonderd supporters met een SV Ajax Clubcard nog een ticket voor de Allianz Arena.

Het uitduel met Bayern staat voor dinsdag 2 oktober op het programma en begint om 21.00 uur. Er geldt vrij vervoer richting Duitsland en bovendien is het Oktoberfest in volle gang. Supporters vallen dus op meerdere fronten met hun neus in de boter. Of in het bier. Net hoe je wilt.

Het thuisduel met Bayern München is overigens al lang en breed dik uitverkocht, maar dat geldt ook voor de thuiswedstrijden tegen AEK Athene en Benfica.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >