Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 5: Plezier en een fijn stukje voorpret

Ajax voetbalt met plezier en koppelt goed spel aan resultaat. Een prettige constatering in aanloop naar de krakers tegen AEK Athene en PSV. Vrijdag ploft een nieuwe Ajax Life krant als een fijn stukje voorpret bij onze leden op de deurmat.

13 september 2018 - 09:03

In alweer de vijfde editie van onze krant kijken we natuurlijk via een uitgebreide reportage vooruit naar Ajax’ eerste groepsduel in de Champions League, thuis tegen de Griekse kampioen. Zo belden we met Tarik Oulida, de middenvelder die namens Ajax in het Olympisch Stadion tweemaal doel trof tegen AEK Athene. Oulida beleefde een kortstondige voetbaldroom.

De Champions League... Wie hunkert er niet naar het miljoenenbal? Toch wacht eerst FC Groningen op zaterdag, waarna PSV-uit een week later op het programma staat. Al met al een spectaculair weekje! We blikken daarom als vanzelf vooruit op de topper in de eredivisie.

Ook spreken we met Noussair Mazraoui. Hij is de nieuwe ambassadeur van Ajax Jonge Schare en neemt het stokje over van Matthijs de Ligt. Leden van Ajax Jonge Schare maken later dit seizoen onder meer kans op een ontmoeting met de Ajacied en we mogen ook de gesigneerde kicksen weggeven!

Ronald de Boer staat weer op het trainingsveld als individueel trainer in de bovenbouw van de jeugdopleiding. Wij vroegen hem hoe het is om weer op het veld te staan. Verder keek hij de afgelopen periode aandachtig naar Frenkie de Jong en genoot nog eenmaal van Wesley Sneijder.

Dit en nog heel veel meer lees je in de nieuwe Ajax Life!

Wil jij deze verhalen lezen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij SV Ajax! Onze krant Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van SV Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >