Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Zo kijk je gratis Standard - Ajax, stream beschikbaar!

Ajax speelt deze zomer de ene na de andere wedstrijd. Dat zijn fijne dingen, want na een zomer zonder Ajax zijn we wel weer toe aan een druk schema. Ook de uitwedstrijd tegen Standard Luik kun je weer volgen via Ziggo Sport. Er staat dit keer ook een stream open.

07 augustus 2018 - 12:59
UsershyraDesktopajax_dataimagesf8b0d4fb62516775c4ff0914a0da6b14_normal
Hey, pssst! Er is vanavond een gratis stream beschikbaar! © Pro Shots

De aftrap van het tweeluik tussen Standard en Ajax is om 20.00 uur en het belooft tegen die tijd nog erg warm te zijn in België. Om te voorkomen dat bij jullie het zweet uitbreekt op zoek naar de juiste zender, volgt hier onze vertrouwde tv-tip.

Zoals gezegd wordt de wedstrijd uitgezonden door Ziggo Sport. Er is echter ook goed nieuws als je geen abonnement hebt bij Ziggo: veel providers zetten het kanaal van Ziggo weer tijdelijk open, zodat je gewoon Ajax kunt kijken.

We hebben zelfs bijzonder goed nieuws als je provider niet op het lijstje staat. Ziggo biedt namelijk van Standard - Ajax ook een stream aan, gratis en voor niets! Alles en iedereen, werkelijk heel Nederland, kan dus het optreden van de Ajacieden checken! Klik hier voor het streampje.

Als je binnen Europa op vakantie bent, kun je ook gewoon Ziggo kijken. De regels op dit vlak zijn recent flink versoepeld, zodat je niet meer moeilijk hoeft te doen. Of de stream die we hierboven aanhalen ook in het buitenland beschikbaar is, durven we niet direct te zeggen.

Wanneer je geen televisie tot je beschikking hebt of onderweg bent of gewoon graag naar Ajax luistert via de radio, is er helaas minder goed nieuws. Langs de Lijn begint pas om 20.30 uur.

Tegen die tijd is Standard - Ajax dus al een halfuur bezig. Misschien dat er af en toe wordt ingebroken tijdens het programma Kunststof, maar grote kans dat je het een en ander moet missen.

Als je niets wilt missen, raden we je sowieso aan om de kanalen van @ajaxlife goed in de gaten te houden. We zijn vandaag druk aan het Twitteren, Facebooken en Instagrammen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >