Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo volg je Sturm - Ajax live en gratis op de kijkbuis

Het uitvak in de Merkur Arena is met 800 Ajacieden stijf uitverkocht, maar de Ajaxsupporters die zijn achtergebleven in Nederland kunnen Sturm Graz - Ajax woensdag gelukkig prima volgen op televisie.

01 augustus 2018 - 12:15
UsershyraDesktopajax_dataimages9252dc1c56908e5a5451b0be002e3edf_normal
Hopelijk zien we woensdag weer blije gezichten bij Ajax. © Ajax Images

Daarvoor moet je je televisie afstemmen op de kanalen van hoofdsponsor Ziggo. De provider zendt de wedstrijd voor Ziggo-klanten live uit op kanaal 14. Ben je aangesloten bij een andere provider? Geen paniek! Bij de overige providers is Ziggo Sport Select (opnieuw) eenmalig gratis beschikbaar.

Heb jij een andere provider dan Ziggo? Check dan snel op welk kanaal jij moet afstemmen.

Het duel met de Oostenrijkers begint om 20.30 uur. De eerste wedstrijd in de Johan Cruijff Arena won Ajax met 2-0, dus er ligt een fijne uitgangspositie. Het vertrouwen is bij iedereen aanwezig, maar het blijft natuurlijk zaak om scherp te blijven.

Er was vorige week ook een gratis stream beschikbaar om Ajax te kunnen volgen, maar daar kunnen we precies niets over vinden. Dat is een beetje raar en doet vermoeden dat streams nu slechts geopend kunnen worden door vaste klanten van Ziggo. Niet-klanten die willen streamen, zijn in dat geval aangewezen op minder legale kanalen waarover wij niets kunnen zeggen.

Als je abonnee bent bij Ziggo is het goed om te weten dat je binnen de EU gewoon gebruik kunt maken van de bekende kanalen. De regels zijn vrij recent veranderd, waardoor je televisie van thuis nu zonder problemen mee op reis kunt nemen. Je hoeft alleen maar de app te openen en het kanaal te selecteren.

Er is ook nog een mogelijkheid om Ajax te volgen als je geen televisie kunt kijken. De NOS is namelijk afgereisd naar Oostenrijk en verzorgt het verslag voor de radio. De mannetjes van Langs de Lijn zijn aanwezig en roepen in hun microfoon hoe de Ajacieden het doen. Tot slot moeten jullie natuurlijk ook allemaal @ajaxlife volgen, als je tenminste helemaal niets wilt missen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >