Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Thuisvak VVV juicht net zo hard als uitvak na rake penalty

Waar wat domme opmerkingen over het gebrek aan blijdschap van Hakim Ziyech al niet goed voor zijn! Er is een fijn filmpje opgedoken van het juichen in Venlo dat de nodige aandacht verdient. Het thuisvak juicht net zo hard als het uitvak.

21 augustus 2018 - 10:27
UsershyraDesktopajax_dataimagesdb734d96e3f29f99380a00c77b52d6fc_normal
Het is goed om te zien dat je bij VVV gewoon gemengd kunt zitten. © Pro Shots

We kennen allemaal de gang van zaken in De Koel: Ajax schrok net op tijd wakker en won met 0-1, dankzij een rake penalty van Dusan Tadic. We zaten toen al middenin de slotfase en vreesden voor nieuw puntenverlies.

Het kwam gelukkig goed en dat zorgde voor grote opluchting. Zowel de spelers, uitvak als thuisvak juichen dat het een lieve lust was. Dat is interessant omdat het thuisvak in principe juicht voor de thuisploeg, maar VVV kreeg juist een teleurstelling te verwerken.

Gelukkig kun je in Venlo gewoon in je Ajaxshirt plaatsnemen tussen de VVV-supporters. Daar zagen we rondom de afgekeurde treffer van de Venlonaren al een mooi voorbeeld van. En ook dit gaat gewoon goed. Een ringetje lager juichen met het uitvak dat je op de achtergrond hoort.

Er springt tegen het einde van de video nog iets in het oog. Let eens goed op Hakim Ziyech. Zo’n beetje alles en iedereen vindt dingen van Ziyech, soms ook dingen die er helemaal niet zijn. Zo verkondigde Derksen bij Veronia Inside dat hij Ziyech niet heeft zien juichen.

Misschien moet iemand deze video eventjes bij Derksen bezorgen, zodat die onzin ook weer uit de wereld kan worden geholpen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >