Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: wat is jouw sterkste basis tegen Standard Luik?

Erik ten Hag spaarde tegen Heracles een aantal spelers, maar daar zal thuis tegen Standard Luik geen sprake meer van zijn. De trainer kondigde een dag voor het duel aan zijn sterkste elftal op te stellen.

13 augustus 2018 - 16:45
UsershyraDesktopajax_dataimages4acdd097771f7273c5210652101910fe_normal
Tagliafico speelde niet tegen Heracles, maar vast wel tegen Standard. © Ajax Images

Maar ja, wat is de sterkste basiself? Ten Hag zelf is er nog niet helemaal uit en gaf aan dat deze puzzel meestal pas na een wedstrijd of acht af is. Misschien dat jullie de trainer op weg kunnen helpen door wat suggesties de wereld in te slingeren.

Supporters hebben namelijk altijd een mening over voetbal en al helemaal over de gewenste opstelling. Wij voorzien daarin, want in onze app kun je namelijk je ideale opstelling maken. Vaste gebruikers weten hoe makkelijk dat gaat. Heb je de app nog niet? Download deze dan even verderop. Klik in de app op menu-item 'de tribune', zoek de wedstrijd uit en sleep de poppetjes naar de juiste plek.

Het mooie is namelijk dat je jouw opstelling na het zorgvuldig samenstellen via sociale media kunt delen met je vrienden. Zijn ze het een beetje eens met jouw strategie of kijken ze moeilijk bij de elf spelers die jij binnen de lijnen brengt? 

Over Kasper Dolberg bestaat in elk geval geen discussie. De Deen stond wel weer op het trainingsveld, maar de returnwedstrijd tegen Standard komt nog te vroeg. 

We zijn ook best benieuwd wat jullie doen met Daley Blind en Frenkie de Jong. Stuur je Frenkie naar het middenveld? Kan allemaal. Maar wat dan te doen met Lasse Schöne en Donny van de Beek? Allemaal basisspelers in de ogen van Ten Hag, maar je kunt ze niet allemaal opstellen. Carel Eiting is overigens een vraagteken, want de jonge Ajacied kampt met buikkrampen.

Nou ja, keuzes te over en we zijn erg benieuwd wat jullie ervan maken. De bal ligt in jullie hoek, succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >