Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

SV Ajax organiseert busreis naar München! [UITVERKOCHT!]

Het is eindelijk tijd voor een busreis op het hoogste niveau! Ajax maakt zijn rentree in de Champions League en daar willen we allemaal maar wat graag bij zijn. Het eerste uitduel is 2 oktober met Bayern München en SV Ajax organiseert een busreis!

31 augustus 2018 - 17:26
UsershyraProjectsajax_dataimagesd10ffee6982666f29f6171ccba0787d3_normal
We hebben al wat leuke tripjes gemaakt. Op naar de volgende! © Pro Shots

De loting voor de groepsfase heeft drie mooie tegenstanders opgeleverd, waarvan ‘Die Bayern’ duidelijk de grootste en sterkste club is. Als Ajax in Duitsland een puntje weet af te snoepen, kan dit verderop nog wel eens goud waard blijken.

De spelers kunnen in ieder geval alle steun gebruiken en Ajacieden staan te trappelen om de ploeg achterna te reizen. Het is gelukkig niet zo ver naar München, maar er moet iemand willen rijden... En het is echt nog een hele klus om een slaapplek te vinden. Onze busreis is een mooi alternatief!

Reis jij met ons mee naar München? SV Ajax organiseert een busreis. De wedstrijd is dus dinsdag 2 oktober en begint om 21.00 uur. Onze bus vertrekt de avond van tevoren bij de Johan Cruijff Arena en we vertrekken kort na het laatste fluitsignaal, zodat we de volgende ochtend bijtijds terug zijn.

Een retourtje München met onze bus kost 75 euro voor leden. Niet-leden betalen 85 euro. We verwachten dat er in het uitvak van de Allianz Arena minimaal 3500 Ajacieden welkom zijn. Als je een seizoenkaart met uitrecht hebt, maak je zeer goede kans op een kaartje. Je moet er te zijner tijd uiteraard wel snel bij zijn! Het boeken van onze busreis staat los van het aanschaffen van je kaartje.

Als jouw kans op een kaartje kleiner is, zorg dan eerst dat je een wedstrijdkaartje scoort en schrijf je daarna pas in voor de busreis. Anders krijgen we het wel heel erg druk met de administratie. We storten dan ook geen geld terug als je je reis annuleert.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >