Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Plaatsing CL veroorzaakt wachtrij lidmaatschap SV Ajax

Het sportieve succes van Ajax in Kiev en de daarbij behorende plaatsing voor de groepsfase van de Champions League heeft veel Ajacieden overtuigd lid te worden van de Supportersvereniging Ajax. Wij proberen alle aanmeldingen zo spoedig mogelijk te verwerken.

29 augustus 2018 - 17:48
UsershyraProjectsajax_dataimages0fb026bc7ba0d844d29806ec05ea3429_normal
De basis voor de plaatsing CL werd in de JC Arena gelegd. © Pro Shots

De door ons genoemde deadline voor algemene clubcardhouders die lid wilden worden, verliep vanmiddag om 13.00 uur. Alle aanvragen tot 13.00 uur zijn op dit moment verwerkt. Dat geldt ook voor alle aanmeldingen tot 13.00 uur voor nieuwe leden die nog niet in het bezit zijn van een clubcard.

Wij proberen in samenwerking met Ajax iedereen op tijd te voorzien van een barcode. We zijn echter afhankelijk van bepaalde procedures die tijd kosten. Om teleurstellingen op maandag 3 september te voorkomen, de dag dat de verkoop start voor SV Ajax-leden, willen we graag het volgende melden. 

Ajacieden die zich na woensdag 29 augustus 18.00 uur aanmelden als lid, kunnen we géén garantie bieden dat de aanvraag van het lidmaatschap op tijd is verwerkt. Wij doen ons uiterste best, maar gezien de aantallen en procedures rond een lidmaatschap kunnen wij dus vanaf dat moment geen aankooprecht op die maandag meer garanderen.

Desondanks doen wij er alles aan om de vele aanmeldingen zo spoedig mogelijk te verwerken. We hopen iedereen te kunnen voorzien van een geldige barcode, zodat je kans maakt op het kopen van een passe-partout voor de groepsfase van de Champions League.

Let wel: de vraag zal het aanbod van kaarten komende maandag sowieso flink overstijgen. Check daarom vooraf, in aanloop naar maandag, goed jouw accountgegevens op het digitale platform van de kaartverkoop. Zorg dat de inloggegevens van je account bekend zijn (inlognaam en wachtwoord) en check of je barcode goed staat gekoppeld, zodat je maandag om 10.00 uur supersnel kunt handelen.
Let op: je barcode is pas na twee werkdagen zichtbaar in Mijn Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >