Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Koeman hoopt Mazraoui alsnog voor Oranje te strikken

Dat Noussair Mazraoui een aardige ontwikkeling doormaakt is niet alleen in Amsterdam bekend. Ook bondscoach Ronald Koeman is van de verdediger annex middenvelder gecharmeerd. Om deze reden reisden Mazraoui en diens zaakwaarnemer Mustafa Nakhli eerder deze week af naar Zeist, waar een gesprek met Koeman en KNVB-directeur Nico-Jan Hoogma op het programma stond.

25 augustus 2018 - 14:56
UsershyraDesktopajax_dataimages2353c30e0ed10dc0b4968f4b0cd7b019_normal
Mazraoui moet een muntje opgooien. © Pro Shots

Vooralsnog is er geen keuze gemaakt. De bal ligt bij Mazraoui, zo laat Nakhli weten aan De Telegraaf. “Noussair moet er rustig over nadenken. Hij is nooit eerder in deze situatie gekomen. Het Marokkaanse A-elftal heeft hem niet eerder gevraagd en voor het Nederlands elftal is hij niet eerder uitgenodigd.”

Mazraoui kwam nooit in actie voor Nederlandse jeugdelftallen. Wel speelde hij drie wedstrijden voor Marokko -20 en stond hij op de reservelijst van de Marokkaanse ploeg voor het WK in Rusland. Omdat tussen deze wapenfeiten geen officiële interland staat, mag de Ajacied zijn definitieve keuze nog maken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >