Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen VVV-Venlo-uit

Je vergeet het misschien bijna tussen alle Europese wedstrijden door, maar er staat ook ‘gewoon’ een potje in de eredivisie op het programma. Ajax speelt zaterdag een belangrijke uitwedstrijd tegen VVV-Venlo en wij hebben informatie voor het uitvak.

17 augustus 2018 - 12:19
UsershyraDesktopajax_dataimages0889cfc2318fa13f777272fba52326a6_normal
Ajax wordt in Venlo gesteund door zo'n 550 supporters. © De Brouwer

Ajax wordt in De Koel gesteund door een uitvak dat bestaat uit 550 man en uiteraard betekent dit dat het bezoekersvak is uitverkocht. De aftrap is om 18.30 uur en vanaf dat moment proberen de Ajacieden de eerste driepunter van het seizoen binnen te halen.

De gemiddelde uitsupporter moet al eerder op de dag scherp zijn, om bijtijds in Venlo te arriveren. Je bent vanaf 17.00 uur welkom op de parkeerplaats naast het uitvak, om je kaartje om te wisselen en vervolgens door te lopen naar het uitvak.

Omdat er slechts beperkte parkeergelegenheid is, krijgen alleen auto’s met minimaal drie Ajacieden toestemming om te parkeren. Ook mag je eenmaal gearriveerd geen alcohol meer nuttigen. Onderweg is dat natuurlijk een ander verhaal, als je tenminste niet hoeft te sturen.

Als je voor VVV-uit gebruik maakt van vervoer van een van de SV Ajax-bussen, doe je er verstandig aan om je e-mail te checken. We hebben alle informatie over de tijd en locatie van het opstappen naar je gemaild.

Oh ja, wellicht is het volgende goed om te weten: als je bij VVV iets te eten of drinken wilt kopen, dien je contant te betalen. Pinnen is niet mogelijk.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >