Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geblesseerde Dolberg niet mee op verplaatsing naar Luik

Kasper Dolberg moet ook de heenwedstrijd tegen Standard Luik aan zich voorbij laten gaan. De spits heeft nog altijd te veel last van de blessure aan zijn buikwand, die hij in de week voor het vorige Europese treffen opliep.

06 augustus 2018 - 10:45
UsershyraDesktopajax_dataimageseca504d721ddf06b2a3e2c14c4bdda81_normal
Het seizoen van Dolberg kent weer een valse start. © Pro Shots

De spelersbus van Ajax is inmiddels onderweg naar Luik, waar de volgende voorronde van de Champions League op het programma staat. De derde om precies te zijn. Ook deze voorronde gaat echter aan de neus van Dolberg voorbij.

De Deen was vastbesloten om dit seizoen terug te slaan na een teleurstellend jaar, maar dat wil nog niet echt vlotten. Dolberg staat langs de zijlijn vanwege een probleem met zijn buikwand.

We zijn inmiddels twee weken verder en er is nog geen indicatie wanneer Dolberg weer fit is. Een probleem met je buikwand is meestal ook vrij hardnekkig, maar we hebben vanuit Ajax nog geen verdere info ontvangen over het herstel.

De blessure van Dolberg is goed nieuws voor Kaj Sierhuis, die daardoor een plekje opschuift in de pikorder en tegen Standard waarschijnlijk op de bank plaatsneemt. Sierhuis mocht thuis tegen Sturm Graz (2-0) al zijn debuut maken.

Erik ten Hag selecteerde in totaal 22 spelers voor het treffen met de nummer twee van België. Ook Jurgen Ekkelenkamp en Dani de Wit maken deel uit van de selectie, die op de wedstrijddag nog wel enigszins wordt uitgedund.

Klik hier om de volledige selectie te bekijken

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >