Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Blind organiseert heus lotingdiner voor zijn ploeggenoten!

Dit is leuk! Daley Blind voelt aan dat het behalen van de Champions League een bijzonderheid is voor Ajax en vooral voor veel van zijn ploeggenoten. Dus organiseert de teruggekeerde verdediger een heus lotingdiner!

30 augustus 2018 - 11:25
UsershyraProjectsajax_dataimagesade662d963b7f554b627bbb764510bec_normal
Blind en zijn ploeg zitten tijdens de loting samen voor de buis © Pro Shots

Dit alles lezen we in De Telegraaf. De ervaren Ajacied snapt dat de saamhorigheid binnen het team belangrijk is. “Ik vind dat we samen moeten kijken tegen wie we in de Champions League mogen spelen,” aldus de verdediger, die tevreden terugkeek op zijn wedstrijd in Kiev.

“Dit was mijn beste optreden sinds mijn terugkeer. Het zijn duels waarin je er moet staan, wedstrijden op leven en dood. Het is nog nooit gebeurd dat een Nederlandse club drie voorronden in de Champions League overleefde, dus de plaatsing is fantastisch. Ik denk dat de hele ploeg een enorm compliment verdient.”

Een compliment is zeker op zijn plaats. Ajax en PSV mogen zich als Nederlandse clubs opmaken voor de loting van het miljoenenbal en dat hadden veel mensen vooraf niet gedacht.  

Het wordt hoe dan ook een spannende loting. Blind en zijn ploeggenoten zitten in elk geval samen voor de kijkbuis om het Uefa-spektakel met de balletjes te volgen. Kan daar een camera bij? Dat lijkt ons best mooi! We zijn best benieuwd naar de gezichten van de Ajacieden als het papiertje met Ajax erop uit het balletje wordt gehaald.

De loting begint om 18.00 uur en is via tal van kanalen live te volgen. Kun je niet wachten op de echte loting, dan kun je zelf alvast een loting uitvoeren. Gewoon, voor de leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >