Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajacieden betalen 4 euro voor kaartje Dinamo Kiev-uit

Goed nieuws voor Ajacieden die van plan zijn af te reizen naar Oekraïne! De reis is al duur genoeg en dus is het fijn dat de prijs van een kaartje reuze meevalt. We praten over een totaalprijs van 4 euro. Je leest het goed: 4 euro!

21 augustus 2018 - 12:29
UsershyraDesktopajax_dataimages7a6d9ba8a8d37590b20d5c4cd7910501_normal
Vorige keer waren er in Kiev 180 Ajacieden op de been. © Pro Shots

De heenwedstrijd moet nog gespeeld worden, maar er zijn Ajacieden die al tijdens de return met Standard Luik (3-0) bezig waren om hun reis naar Kiev te regelen. Het is al duur genoeg om Ajax in het buitenland te volgen, dan moet je soms op de kleintjes letten.

Wat dat betreft is het fijn dat een kaartje zo goed als gratis is. Het kost 4 euro om toegang te krijgen tot het uitvak van het Olympisch Stadion, waarin Dinamo Kiev het opneemt tegen Ajax.

Een kaartje voor Dinamo Kiev-uit is goedkoper dan twee jaar geleden het geval was voor de ontmoeting met Dnjepr Dnjepropetrovsk. Dat kaartje kostte ons de lieve som van 6,61 euro. Het is in de tussentijd niet beter gegaan met de Oekraïense munt, de grivna.

De return wordt volgende week dinsdag (aftrap 21.00 uur Nederlandse tijd) gespeeld en tegen de tijd dat wordt afgefloten, weten we of het Ajax is gelukt zich te kwalificeren voor de Champions League. Als dat lukt, weten we een ding zeker: daarna worden kaartjes stukken duurder.

De kaartverkoop voor Dinamo Kiev-uit start woensdag om 10.00 uur voor Ajacieden die een Europees plusje hebben verdiend, wat wil zeggen dat zij met absoluut voorrang aan de beurt zijn om een kaartje te kopen.

Het lijkt er niet echt op dat voorrang dit keer nodig is, want Ajax mag maar liefst 1650 supporters meenemen. We verwachten niet dat zo veel supporters de reis naar Kiev ondernemen, maar toch.

Overigens is het goed om te weten dat je in het bezit dient te zijn van een paspoort. Een identiteitskaart volstaat niet als je Oekraïne binnen wilt komen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >