Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ken jij alle tegenstanders die Ajax trof in de voorronde?

Met een vers seizoen voor de deur is het tijd voor een nieuwe quiz! We denken weer iets leuks te hebben bedacht. Zo zijn we benieuwd hoeveel tegenstanders uit de Europese voorronde jij je nog kunt herinneren.

23 juli 2018 - 15:44
UsershyraDesktopajax_dataimagese183cf6837c746e209c89e77059f4fe8_normal

Fredrikstad FK was ooit de eerste club waarop Ajax stuitte in de voorronde van een Europees toernooi, maar we zullen het jullie niet aandoen om die in de quiz te verwerken. Die voorronde dateert namelijk van seizoen 1960/1961...

Sindsdien begon Ajax standaard in de eerste ronde of een groepsfase, maar de laatste jaren is de club vaak veroordeeld tot het spelen van een voorronde. Dit keer kan het zomaar uitdraaien op drie voorronden. Dit kan zowel een goed als slecht teken zijn.

Hoe dan ook, het wordt tijd dat jullie de grijze massa aan het werk zetten! We gaan alles bij elkaar maximaal zo’n zeventien jaar terug in de tijd, maar we zoeken ook recente tegenstanders.

Hoeveel clubs kun jij je nog herinneren als tegenstander van Ajax in de voorronde? Je krijgt vijf minuten de tijd, veel succes!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >