Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Jonkies kunnen gemopper langs de lijn niet voorkomen

Er werd raar opgekeken zaterdag in Putten toen de spelersbus zich meldde. De harten klopten vol verwachting, maar de supporters waren een beetje teleurgesteld. Wie zijn toch alle spelers die uitstappen? De jonkies bleken ook nog eens niet opgewassen tegen FC Nordsjælland (1-3).

08 juli 2018 - 19:30
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportse16399c43627ead81f56b50540413174_normal

Het had juist zo'n mooie middag moeten worden op sportpark Putter Eng. Er was groots uitgepakt, er waren tribunes opgebouwd en supporters werden naar het 'Wembley van de Veluwe' gelokt met het idee naar Ajax te kijken, maar dat viel toch een beetje tegen.

Het kwam er in de praktijk op neer dat de B-garnituur aantrad, terwijl de bekende namen later op de dag in Hattem werden verwacht. Daardoor viel de middag in Putten een beetje in het water. Soms maakt het voetbal zelf dan nog wel iets goed, maar ook dat was niet het geval.

Het was een ontzettende gezapige krachtmeting met de Deense subtopper, die duidelijk de baas was op het veld. Zo kon het gebeuren dat er maar weinig mensen in Putten een leuke middag beleefden, terwijl de stoet van Ajax na deze tussenstop verder trok naar Hattem.

De foto's zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >