Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Avondje Ajax in het Olympisch smaakt naar veel meer!

Hoeveel zin kun je hebben in een simpel oefenpotje? Nou, heel veel zin! En al helemaal wanneer dit oefenpotje wordt gespeeld in het Olympisch Stadion! Veel Ajacieden beleefden vrijdag een trip down memory lane en daardoor deed de uitslag tegen Anderlecht (1-3) er eventjes niet toe.

14 juli 2018 - 10:10
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports803ecfb7d53a9cafe3279c4bc1c16db0_normal

De topavond was natuurlijk helemaal compleet geweest als Ajax wel had gewonnen, maar daarvoor mankeert er momenteel nog net even iets te veel. Er zijn wat pijntjes, de conditie is nog niet top en een vijftal spelers dat in actie kwam, ontbeert simpelweg ritme.

Het is ook veel fijner om over twee weken een Europese thuiswedstrijd te winnen dan een duel op heilige grond, waarin verder niets op het spel stond. We moeten andere dingen onthouden van de vrijdag waar Ajax het Olympisch Stadion weer eens aandeed.

Laten we terugdenken aan de mooie momenten die we hier vroeger hebben beleefd. Herinneringen aan pislucht, ouderwets juichen en het vieren van successen. Het belang hiervan moet bovendien worden doorgegeven aan een volgende generatie. Gelukkig gebeurde dat vrijdag volop!

Tijd voor fijne foto's van de avond waarop Ajax nog eens in het Olympisch Stadion voetbalde! Mag dit vaker, alsjeblieft?! De platen zijn van Pro Shots en de Brouwer.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >