Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden scoren negen keer tegen SV Lippstadt 08

Jullie hebben nog iets van ons tegoed: een fotoverslagje van SV Lippstadt 08 tegen Ajax. Ajax tegen wie? Lippstadt dus. We hadden nog niet eerder van deze club gehoord, maar dat gold ook voor SC Preußen Münster en daar verloor Ajax van. Dit keer werd het gelukkig 0-9.

01 juli 2018 - 18:39
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports585530d10a4bcdf54a5dc73a2a29a3f3_normal

Lippstadt speelt op een nog lager niveau dan de ploeg uit Münster dus wat dat betreft mocht er ook wel gewonnen worden. En dat gebeurde gelukkig. Anders waren we ons wel een beetje zorgen gaan maken. Nu niet, al zegt het natuurlijk allemaal nog zo goed als niets.

De selectie zit middenin de opbouw naar het nieuwe seizoen en spelers die je normaal gesproken in de basis mag verwachten, zitten al aan een uurtje speeltijd. Nog even en die basisklanten hebben weer een volledige wedstrijd in de benen. Als het zo ver is, gaat het seizoen bijna beginnen.

De fotograaf van Pro Shots schoot wat plaatjes, die wij in een fotoverslagje hebben gegoten!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >