Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Door de jaren heen: lach en traan in Europese voorronde

Ajax neemt het vanavond in de tweede voorronde van de Champions League op tegen Sturm Graz. Om jullie alvast een beetje op te warmen – voor het geval je het niet al warm genoeg hebt - maakten we een fotospecial van Ajax in Europese voorrondes.

25 juli 2018 - 16:24
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports97b32468893e14dcc5f206a5e6562cdc_normal

Als je door de foto’s bladert, zie je een soort aaneenschakeling van vreugde en verdriet. Het ene jaar waren de Ajacieden succesvol, het andere jaar eindigde het in tranendal. Zo willen we liever niet herinnerd worden aan de blamages tegen onder andere Rostov en Rosenborg.

Daar tegenover staan gelukkig ook een heleboel mooie momenten in Europese voorrondes. Denk bijvoorbeeld aan 2010, toen Ajax in eigen huis de groepsfase van de Champions League behaalde door een 2-1-overwinning op Dinamo Kiev.

Ook het spektakelstuk tegen PAOK dat in 3-3 eindigde, is er een die we niet snel zullen vergeten. Ajax reisde af naar Thessaloniki met een 1-1 op zak en trok door goals van Luis Suárez, Siem de Jong en Rasmus Lindgren uiteindelijk aan het langste eind.

Na het tweeluik met Sturm Graz kan er weer een nieuwe foto worden toegevoegd aan het verslag. En natuurlijk zien we dan het liefst juichende Ajacieden op de prent!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >