Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziyech belooft alles te geven zolang hij Ajaxshirt draagt

Het gaat te ver om nu al te stellen dat Hakim Ziyech blijft, feit is op dit moment dat hij nog van de partij is. Zo’n beetje iedereen hield en houdt rekening met een transfer van de spelmaker, maar als een nieuwe club uitblijft, geeft hij alles voor Ajax.

16 juli 2018 - 10:22
UsershyraDesktopajax_dataimages4c943d39fcb2da4262939c21c64c5fd4_normal
Ziyech was na zijn rentree in het Olympisch druk aan het bellen. © Pro Shots

De nummer tien heeft inmiddels twee seizoenen achter de rug in de Johan Cruijff Arena en ontpopte zich in die tijd tot de man die zo’n beetje alle aanvallen van een impuls voorziet. Dat valt op, ook bij clubs uit grotere competities.

Toch meldde Ziyech zich een weekje geleden ‘gewoon’ weer in Amsterdam, ook omdat concrete interesse van AS Roma vooralsnog op niets uitliep. “Ik vind het heel fijn om weer bij Ajax te zijn,” stelt hij in gesprek met de NOS.

Ziyech zag maatje Justin Kluivert vertrekken bij Ajax, maar weet dat Dusan Tadic al is vastgelegd en Daley Blind zich waarschijnlijk snel aansluit bij de selectie. Het kan dus een leuk seizoen worden, als je kijkt naar de aanwezige kwaliteit.

En stel je eens voor dat Ziyech inderdaad blijft, iets waar Erik ten Hag overigens het volste vertrouwen in heeft. “Het is altijd leuk om te voetballen en ik heb ook helemaal geen afscheid genomen van de club,” vervolgt hij.

“Ik heb mijn vertrekwens uitgesproken, dat is het enige wat ik heb gedaan. Ik ben niet op de zaken vooruitgelopen,” vervolgt Ziyech, die wel stelde uitgeleerd te zijn in Nederland. “Ik zal altijd alles voor Ajax geven. En als ik niet weg ben, speel ik gewoon de voorronde.”

“Ik maak me er totaal niet druk om. Ik ben nu hier en richt me op Ajax. We zullen alles geven om die wedstrijden in de voorronde van de Champions League te winnen.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >