Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Weer kan van invloed zijn op programma Ajax Open Dag

We gaan het hebben over de Open Dag van Ajax. Ook daar hebben we zin in! Dankzij het goede optreden tegen Sturm Graz (2-0) is die goede zin alleen maar verder toegenomen. We hopen alleen dat de weersomstandigheden niet van al te grote invloed zijn.

27 juli 2018 - 17:12
UsershyraDesktopajax_dataimagesea47f8989d9f2816e368ecf486001e55_normal
We hopen zaterdag veel vrolijke gezichten te spotten! © Pro Shots

Het is deze dagen ontzettend warm in Nederland, maar aan iedere warme periode komt vroeg of laat een einde. Dat lijkt zaterdag te gebeuren, precies op de dag dat de Open Dag van Ajax plaatsvindt. Het kan wel eens hevig gaan onweren.

Het heftigste onweer lijkt aan het einde van de ochtend of het begin van de middag plaats te vinden. Dit is min of meer het moment waarop de hekken van het Arenapark open gaan. Veiligheid staat uiteraard voorop, dus wordt alles goed in de gaten gehouden.

Als het echt gaat onweren, wordt een deel van het programma verplaatst of zelfs afgelast. Het kan ook nog zijn dat er iets wordt uitgesteld, zodat het op een later moment alsnog kan plaatsvinden. Houd in ieder geval rekening met regen en onweer!

  • HOUD ZATERDAG SOCIAL MEDIA IN DE GATEN VOOR EVENTUELE UPDATES!

Ondanks alles hebben we veel zin in de Open Dag! Jij ook? Mooi! Je bent vanaf 12.00 uur welkom rondom de Johan Cruijff Arena. Er zijn allerlei festiviteiten en clinics. Rond de klok van 15.30 uur wordt de Ajaxselectie voor het nieuwe seizoen aan jullie voorgesteld!

Tussen 16.00 en 17.00 uur delen de Ajaxspelers handtekeningen uit. Dit gebeurt in de Afas Live. We willen graag benadrukken dat niet iedereen een krabbel en/of selfie kan scoren. Daarvoor wordt het zaterdag helaas gewoon te druk!

Wat je wel sowieso kunt doen: een kijkje nemen in de JC Arena. Er zijn twee opties. Je kunt kiezen voor een kort kijkje via ingang Zuid H of voor 5 euro een rondleiding doen. Dit kan al vanaf 10.00 uur, dus nog voordat de Open Dag echt van start gaat.

Wij van de Supportersvereniging Ajax zijn ook te vinden op het Arenapark, waar kinderen leuke voetbalspelletjes kunnen doen of lekker stuiteren op een springkussen. De kans is groot dat mascotte Lucky even langskomt voor een knuffel of high five!

Voor volwassenen hebben we ook iets tofs! We mogen de gewonnen Champions League-beker uit 1995 lenen en supporters kunnen er gratis mee op de foto. Het lollige hieraan is dat de foto die je meekrijgt wordt afgedrukt op een cover van de krant Ajax Life.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >