Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax tegen Nordsjælland en Steaua Boekarest

De voorbereiding van Ajax is in volle gang en de eerste oefenpotten zijn al gespeeld. Zaterdag staan weer twee duels op het programma. Ga je heen? Tof! Zo niet, dan lees je hieronder hoe je de wedstrijden op een andere manier kunt volgen.

06 juli 2018 - 09:14

Zoals wel vaker de afgelopen jaren, speelt Ajax ook deze voorbereiding twee duels op een dag, zodat alle spelers wedstrijdminuten maken. Zo ook zaterdag, als Ajax in verschillende samenstellingen en op twee locaties wedstrijden speelt.

De eerste van de twee wedstrijden speelt Ajax zaterdag om 15.00 uur op sportpark Putter Eng in Putten. Het treffen met het Deense Nordsjælland is live te volgen via het YouTube-kanaal van Ajax en is dus voor iedereen te bekijken. Mooie dingen!

Het tweede duel op deze oefenzaterdag wordt gespeeld op sportpark Het Achterveen in Hattem, zo’n drie kwartier rijden van Putten. Het eerste fluitsignaal klinkt om 19.00 uur, waarna Ajax het opneemt tegen het Roemeense Steaua Boekarest. Dit duel wordt uitgezonden door Ziggo op het betaalkanaal ‘Ziggo Voetbal’.

We zijn zelf ook van de partij in Putten en Hattem, dus hou zaterdag onze sociale mediakanalen en deze site in de gaten voor updates en verslagen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >