Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax op historische grond tegen Anderlecht

Voor wie zich graag laat onderdompelen in nostalgie hebben we een toffe tv-tip! Ajax oefent vrijdagavond in het Olympisch Stadion tegen Anderlecht. Het mooiste is uiteraard een plekje op de tribune, maar als je niet bij de uitverkochte wedstrijd kunt zijn, dan is er altijd nog de kijkbuis thuis!

13 juli 2018 - 10:29
UsershyraDesktopajax_dataimagesd99a498f065cc056736f172be2972426_normal
Zeg nou zelf, dit is toch een prachtig plaatje? © Pro Shots

En daar begint het goede nieuws, want de hoofdsponsor van Ajax zendt het duel live uit op zijn open kanaal, waardoor abonnees van Ziggo het duel goed kunnen volgen. Geen betaalmuren, maar gewoon afstemmen op Ziggo Sport kanaal 14 en de dingen moeten goedkomen. Ajax en Anderlecht trappen om 19.30 uur af in het stadion waar Ajax zo veel successen vierde.

Het is voor het eerst sinds september 2014 dat Ajax terugkeert naar het Olympisch Stadion. Er werd toen een KNVB-bekerwedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer gespeeld, die in 0-9 eindigde.

Voor Erik ten Hag en zijn mannen is het oefenduel met de Belgische opponent overigens best belangrijk. Natuurlijk is spelen in het Olympisch Stadion te gek en zo, maar Ajax bereidt zich wel vol voor op de dubbele ontmoeting met Sturm Graz in de tweede voorronde van de Champions League (25 juli en 1 augustus).

Anderlecht speelt geen Europese voorrondes. De Belgische nummer drie van afgelopen seizoen start in de groepsfase van de Europa League.

Uiteraard zijn we zelf ook van de partij om verslag te doen van de ontmoeting tussen Ajax en Anderlecht. Hou daarvoor onze social mediakanalen en deze site in de gaten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >