Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: in welke opstelling zie jij Ajax graag spelen?

Yes, we kunnen weer! Het seizoen gaat nu echt bijna van start en we zien al allerlei mogelijke opstellingen voorbij komen. Het wordt tijd voor jouw ideale basiself. Welke spelers zou jij als trainer van Ajax opstellen tegen Sturm Graz?!

24 juli 2018 - 17:48
UsershyraDesktopajax_dataimages99f6c8ecef80f6ca5e361efe37c51712_normal
Maak jij dezelfde keuzes als Ten Hag? © Pro Shots

Ajax beschikt sinds deze zomer over de sterkste selectie van de laatste jaren. Althans, zo is de stand van zaken op papier. In de praktijk moet het allemaal nog maar blijken. Zeker deze periode klikt de klok nog in het nadeel van Ajax.

En toch gaat het woensdag om het echie. Wij hebben de selectie net zo goed bijgewerkt, zodat jij weer je ideale opstelling kunt maken. Als iets voer voor discussie blijkt, dan is het wel de opstelling. Dus deel jouw ideale elf en overtuig anderen van jouw keuzes!

Je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Als je onze app nog niet hebt, moet je die eerst even downloaden. Als je ‘m wel al hebt, is een update wellicht noodzakelijk. Het kan ook zijn dat je al helemaal bij bent, dan werkt het allemaal vanzelf.

Als je onze app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Als je de app opent op de wedstrijddag, is het al helemaal duidelijk. Gebruik de hashtag #tenhagself bij het delen van jouw opstelling!

Oh ja, Kasper Dolberg kan tegen Sturm Graz waarschijnlijk niet spelen. Hij kampt met een blessure aan zijn buikwand. En Zakaria Labyad is geschorst.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >