Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schöne vol lof over graffitiwand naast trainingsveld

Lasse Schöne draait al wat jaartjes mee bij Ajax. Dan denk je iemand wel een beetje te kennen, maar de Deen heeft verteld over een kant die we nog niet eerder van hem zagen. Schöne blijkt liefhebber van graffiti. Hij ging in zijn jonge jaren zelf ook op pad met spuitbussen.

01 juli 2018 - 18:15
UsershyraDesktopajax_dataimages2dfc20133bc391aad258b9248ed257dc_normal
Dit is de wand die Schöne eens goed heeft bestudeerd. © Pro Shots

We weten van Lasse's voorliefde voor mode en tatoeages. Die tattoo's vallen ook niet te missen, maar dat de Ajacied vroeger druk in de weer was met spuitbussen en graffiti... Daar hadden we eerder nog niet van gehoord!

“Ik was druk aan het skateboarden en in de buurt zag je veel graffiti, dat vond ik mooi. Ik dacht: dat wil ik ook kunnen en dus begon ik thuis te oefenen. Na een tijdje ging ik, samen met vrienden, 's nachts op pad met spuitbussen. Dat was natuurlijk wel spannend,” aldus Schöne tegenover Elf Voetbal Magazine.

Schöne kan nog steeds genieten van graffiti en wordt wat betreft op zijn wenken bediend. De bekende graffitiwand uit de Johan Cruijff Arena is vanwege een verbouwing verplaatst naar het trainingsveld op De Toekomst.

“Het stomme was: vanaf het veld kon je het niet zo goed zien. Maar sinds vorig seizoen is de graffitiwand verplaatst naar ons trainingsveld en kon ik er goed naar kijken. Echt tof gedaan! Ik zou zelf niet kunnen.”

Schöne beschikt dan weer over andere kwaliteiten en die kunnen wij wellicht om 20.00 uur bewonderen. Denemarken neemt het in de achtste finales van het WK op tegen Kroatië. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >