Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: kom in het wit-rood-wit naar Johan Cruijff Arena!

Ga jij woensdag naar Ajax - Sturm Graz? Mooi! Kom dan in het wit-rood-wit gekleed naar de Johan Cruijff Arena! Er is een oproep gedaan door diverse groeperingen om Ajax tegen Sturm Graz aan te moedigen in de welbekende clubkleuren.

24 juli 2018 - 10:41
UsershyraDesktopajax_dataimages85ec46507b5e444b628e79a651f8239f_normal
Hopelijk valt er in het wit-rood-wit het een en ander te juichen! © De Brouwer

Het is hartje zomer en dus is niemand van plan om in een donkere winterjas naar het stadion te komen, maar als je straks toch voor je kast staat, trek er dan iets wit-rood-wits uit. Als iedereen gehoor geeft aan de oproep, zorgt dit voor mooie plaatjes.

We zijn met z’n allen maar wat blij dat Ajax weer aantreedt in een Europese wedstrijd en het is bovendien de bedoeling om hier een succes van te maken. Als we vanaf de tribune kunnen helpen om tussen de lijnen resultaat te boeken, dan gaan we daarvoor.

De Johan Cruijff Arena is overigens echt compleet uitverkocht en het zou serieus fijn zijn woensdag bij binnenkomst een wit-rood-witte muur te ontwaren. Met dit vertrekpunt tegen Strum Graz, moet het lukken om er een mooie avond van te maken.

Behalve de oproep in Ajaxkleuren op te dagen, wordt supporters ook met klem geadviseerd om rekening te houden met de hitte. Ga dus luchtig gekleed en zorg er ook voor dat je genoeg drinkt. Het is geen gek idee soms een watertje te nemen in plaats van een biertje.

Om de temperatuur in de JC Arena nog een beetje aangenaam te houden, blijven de buitendeuren plus wangen open en is het woensdag toegestaan om een flesje water – zonder dop – mee naar binnen te nemen.

 

IEDEREEN IN HET WIT ROOD WIT ! #ultrasamsterdam #ua #ajax #amsterdam #afca

Een bericht gedeeld door Ultras Amsterdam (@ultras.amsterdam) op

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >