Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Mooie dingen! Cerny gunt Blind ‘zijn’ rugnummer 17

Mooie woorden uit de mond van Vaclav Cerny! De twintigjarige vleugelspeler laat via zijn Instagrampagina weten dat hij er geenszins van baalt dat hij rugnummer 17 moet afstaan aan Daley Blind.

19 juli 2018 - 21:47
UsershyraDesktopajax_dataimagesb85752805f4e5187360e4f7c31f1d786_normal
Cerny is de kwaadste niet! © Ajax Images

Sterker nog, de Tsjech stelt daar zelf voor gekozen te hebben. Hij geeft uitleg aan zijn volgers op zijn persoonlijke instagrampagina. “Ik heb besloten mijn oude nummer 17 aan Daley Blind te geven, niemand anders. Eén van de redenen waarom ik besloot dat te doen is dat ik een lange tijd geblesseerd ben geweest.”

Ajax maakte eerder deze week al bekend dat Blind zijn oude nummer terugkrijgt en Cerny het zijne dus kwijtraakt. Donderdag maakte Ajax alle rugnummers bekend, waardoor we nu ook het nieuwe nummer van Cerny kennen. Als de aanvaller weer helemaal fit is, dan trekt hij een shirt met rugnummer 32 over de schouders. Van wrok is geen enkele sprake.

“Ik kan niet wachten tot ik weer kan spelen en daarom wil ik nummer 32 dragen, net als drie jaar geleden. Een comback met het ‘nieuwe’ nummer,” deelt Cerny met zijn volgers, terwijl hij op een foto kijkt naar een ingelijst oud shirt met zijn naam met nummer 32.

Zo krijgt Blind zijn oude nummer terug en Cerny ook. Iedereen blij. Fijn.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >