Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie start losse verkoop eerste seizoenshelft 18/19

De start van het nieuwe eredivisieseizoen kruipt langzaam dichterbij. Hoewel, voor je het weet is het zomaar zaterdag 11 augustus 18.30 uur. Juist, het moment waarop Ajax het nieuwe voetbaljaar aftrapt in de eigen Johan Cruijff Arena tegen Heracles Almelo.

04 juli 2018 - 16:13
UsershyraDesktopajax_dataimages288154dc6ca6a7df93fdd45a6ac1adbf_normal
Dit zijn toch prachtige plaatjes? © Sjoerd Tullenaar

We hebben daarom informatie over de losse verkoop van kaartjes voor de thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft. De losse verkoop start namelijk op dinsdag 10 juli voor seizoenkaarthouders. Leden van onze supportersvereniging zijn donderdag 12 juli vanaf 10.00 uur aan de beurt.

Verder gaat de verkoop volgens onderstaand schema. We kunnen ons voorstellen dat bepaalde wedstrijden vrij populair zijn en dus snel uitverkocht. Het is daarom zaak om scherp te zijn als de verkoop start op het moment dat jij aan de beurt bent.

Dit geldt bijvoorbeeld voor de klassieker, die zondag 28 oktober in de Johan Cruijff Arena op het programma staat. Kaartjes voor Ajax - Feyenoord zijn beschikbaar vanaf 42 euro, voor de overige wedstrijden zijn kaartjes beschikbaar vanaf 26 euro.

Bang om dingen te vergeten? Vul dan dit formulier van Ajax Fancare in, waarbij je je interesse in de losse kaartverkoop kenbaar maakt. Je krijgt dan een mailtje zodra de verkoop start.

Lid worden van Supportersvereniging Ajax? Klik dan hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >