Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Frenkie eindelijk geen onderdeel meer van de ziekenboeg

Hoopvol nieuws! Zo’n drie weken voor de aftrap van het seizoen heeft Frenkie de Jong de ziekenboeg verlaten. De dribbelaar is eindelijk goed op de weg terug van een blessure aan zijn enkel en stroomt weer in bij de groep.

05 juli 2018 - 10:03
UsershyraDesktopajax_dataimages71af4bad769178979bacd92c3f0e7427_normal
Frenkie is bijna fit en heeft weer reden tot lachen. © Pro Shots

Het eerste bericht over de enkelkwetsuur van Frenkie dateert alweer van eind februari, toen hij tijdens de training geblesseerd was geraakt. Het was de bedoeling dat hij vorig seizoen alweer zijn rentree zou maken, maar het duurde en duurde. Inclusief terugslag.

Het duurt nog steeds, maar er is nu wel een hoopvolle stap gezet. In de goede richting! Frenkie traint sinds donderdag weer met de groep mee. Of hij zaterdag ook al van de partij is als er voor Ajax twee oefenpotjes op het programma staan, is zeer de vraag.

Grote kans van niet, maar er zijn nog drie weken te gaan tot de avond van Ajax - Sturm Graz. Met een beetje mazzel is Frenkie tegen die tijd volledig hersteld en kan hij zijn steentje bijdragen als Ajax opgaat voor kwalificatie voor Europees voetbal.

Naast Frenkie zien we ook Siem de Jong en Donny van de Beek op diverse foto’s van de training, maar we weten niet hoe hun herstel ervoor staat. Siem raakte tijdens de eerste training geblesseerd aan zijn kuit, Van de Beek is herstellende van een slepende liesblessure.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >