Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax zonder Van Leer, maar met Kotarski naar Graz

Ajax stapt vandaag in het vliegtuig richting Oostenrijk voor de return tegen Sturm Graz. In de 21-koppige selectie is er plek voor Dominik Kotarski, Zakaria Labyad en Kaj Sierhuis. Benjamin van Leer en Kasper Dolberg ontbreken.

31 juli 2018 - 11:31
UsershyraDesktopajax_dataimagesa74cff181f5303c847c095723e78eda6_normal
Kotarski was ook aanwezig op het trainingskamp in Duitsland. © Ajax Images

Van Leer stapt niet in het vliegtuig richting Graz. De reservedoelman is ziek en was daardoor ook niet aanwezig bij de Open Dag. Kotarski vervangt Van Leer en zit daarmee voor het eerst in de selectie voor een officieel duel. De Kroaat kwam vorig seizoen over van Dinamo Zagreb en maakte vooralsnog alleen minuten bij Jong Ajax.

Dolberg kampt nog steeds met een blessure aan de buikwand. De spits liep de kwetsuur vorige week tijdens de training op en moest daardoor ook al het thuisduel met Sturm Graz aan zich voorbij laten gaan. Kaj Sierhuis neemt net als vorige week zijn plek in de selectie over.

Labyad zit in tegenstelling tot vorige week wel bij de selectie. De zomeraankoop zat tijdens de heenwedstrijd nog een schorsing uit, die hij opliep tijdens zijn vorige Europese campagne met FC Utrecht. Mocht Labyad morgenavond spelen, dan zijn dat zijn eerste officiële minuten in het shirt van Ajax.

Check hier de volledige selectie voor het uitduel met Sturm Graz.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >