Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
[

Kun jij de 14 duurste aankopen van Ajax noemen?

De transfer van Dusan Tadic hangt van diverse verrassingen aan elkaar. We zijn nog steeds verbaasd dat de Serviër graag voor Ajax wil voetballen, we zijn ook een beetje verbaasd dat Tadic niet de boeken ingaat als duurste aankoop ooit. Tijd voor een quiz!

28 juni 2018 - 11:24
UsershyraDesktopajax_dataimages27cfefcab6f0995946036a0b03c29c06_normal

Ajax en dure aankopen vormen niet altijd een goed huwelijk, maar tussen de veertien duurste spelers die naar Amsterdam werden gehaald, komen we toch zeker weten enkele grote namen tegen.

Er staan echter ook een paar flinke flops op de lijst. Dat is soms een beetje vervelend, maar stiekem ook wel weer een beetje leuk. Het gaat om half vergeten spelers, van wie je nog maar op de naam moet zien te komen.

Precies daarom hebben we een quizje in elkaar geschroefd. We zijn op zoek naar de veertien duurste aankopen uit de geschiedenis van Ajax. En jij krijgt vijf minuten de tijd om het juiste antwoord in te vullen. We verwachten stiekem dat jullie een heel eind komen.

Wie weet maken we dan binnenkort wel een moeilijkere quiz! Eerst eventjes inkomen dus, kom maar op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >