Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Trainingscollectie thuislijn hangt al in Ajax Fanshops

Het is nog heel even wachten op de officiële presentatie van de thuisshirts voor seizoen 2018/2019, maar een groot deel van de trainingscollectie van de thuislijn hangt al in de Ajax Fanshops bij de Arena en in de Kalverstraat.

19 juni 2018 - 15:55
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports4f80b488f5a643bc3eb2363af2eeba1c_normal-1

Met een fototoestel onder de arm stiefelden we daarom richting de fanshop bij de Johan Cruijff Arena, waar alle nieuwe trainingskledij keurig netjes op volgorde van maat was uitgestald. Een aantal kledingstukken, zoals het ‘Ajax trainingsjacket’ was nog niet binnen, maar uiteraard is de kleding, inclusief dit jacket, ook al online verkrijgbaar.

Wat valt op aan de nieuwe trainingscollectie voor 2018/2019? Nou, allereerst de kleuren. Voornamelijk diep rood als het gaat om de tops en zwart als het gaat om de trainingsbroeken. Verder geen tierelantijntjes op de kleding. Het is vrij strak en clean allemaal.

Ook Andre Onana zou eens een kijkje kunnen nemen in de fanshop, want ook de nieuwe trainingscollectie voor de keepers hangt keurig aan knaapjes. De lijn heeft een zilverachtige kleur. Laten we voor nu vooral hopen dat we Onana komend seizoen überhaupt met de kleding op De Toekomst aan het werk zien.

Maar goed, we hadden dus een fototoestel mee en de plaatjes die we schoten, zien jullie hieronder.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >