Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziyech weet met Marokko wel te winnen van Slowakije

Wat het Nederlands elftal niet lukte, kreeg Marokko wel voor elkaar: winnen van Slowakije. Oranje bleef steken op een gelijkspel (1-1), de Marokkanen stonden wel aan de goede kant van de score. Er werd met 2-1 gewonnen.

05 juni 2018 - 10:19
UsershyraDesktopajax_dataimages51998a9ffac5650b0cc4ca073eb68896_normal
De assist van Ziyech kwam voort uit een corner. © Ajax Images

Net als Oranje kwamen de ‘Atlas Leeuwen’ in eerste instantie op achterstand, maar dit alles werd vrij snel weer rechtgetrokken. Ayoub el Kaabi zorgde voor de gelijkmaker en een kwartier voor tijd maakte Younes Belhanda de winnende treffer.

De gelijkmaker kwam voort uit een hoekschop van Ziyech, al moeten we hierbij wel aantekenen dat de defensie van Slowakije nogal in de fout ging. Het was daarna in ieder geval een koud kunstje voor El Kaabi om te scoren.

Ziyech speelde in het Zwitserse Genève zoals we zijn gewend: actief en veelvuldig aan de bal. De spelmaker van Marokko hoopt op het WK ook belangrijk te zijn voor zijn land en er worden in het eerste groepsduel, met Iran, direct wonderen verwacht.

Daarna wachten confrontaties met sterke tegenstanders als Spanje en Portugal. De laatste puntjes richting het WK worden zaterdag op de i gezet, tijdens een oefenpotje met Estland. Vervolgens is het tijd om af te reizen naar Rusland.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >