Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziyech bijna matchwinnaar bij gelijkspelend Marokko

Zijn inzet was aardig, maar de poging van Hakim Ziyech ging op de paal. Mede door die pech speelde WK-ganger Marokko met 0-0 gelijk in het oefenduel met Oekraïne. Noussair Mazraoui zag het allemaal gebeuren vanaf de bank.

01 juni 2018 - 09:47
UsershyraDesktopajax_dataimages773601f665e5e995340198ca8e6b3e6b_normal
Ziyech was dicht bij de openingstreffer, maar had pech. © Pro Shots

De Marokkaanse ploeg, met veel bekende namen uit de eredivisie, is druk in voorbereiding op het WK in Rusland. Ziyech is sowieso verzekerd van een plaats in de selectie en Mazraoui staat op de reservelijst en mag nog altijd hopen.

Maandag 4 juni oefenen de twee Ajacieden met hun land tegen Slowakije. Het is aardig om te zien hoe Marokko het doet tegen de ploeg waartegen Oranje donderdagavond bleef steken op een 1-1-gelijkspel. Op zaterdag 9 juni oefent Marokko nog tegen Estland, waarna het vizier daadwerkelijk wordt gericht op de WK-groepsfase.

In die groepsfase start Marokko tegen Iran, de op papier gemakkelijkste tegenstander voor de ‘Atlas Leeuwen’ in groep B. Zeker als je kijkt naar de twee daaropvolgende opponenten: Portugal en Spanje.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >