Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Medisch gekeurde Magallán en Ajax in wachtkamer

Boca Juniors verdediger Lissandro Magallán was vorige week al op sportpark De Toekomst voor zijn medische keuring, maar het is nog altijd wachten op alle benodigde handtekeningen. En die staan nog altijd niet op papier…

05 juni 2018 - 09:15
UsershyraDesktopajax_dataimages9ad8cf3a2a61b8ac4536d5dda6f1656c_normal
Hoe lang wil Ajax in de wachtkamer zitten voor Magallán? © Pro Shots

De naam van Magallán valt al lange tijd bij Ajax en de boel leek eind vorige week in kannen en kruiken. De Argentijn liet zich al zien op het trainingscomplex van Ajax waar hij de medische keuring onderging, maar er lijkt nu toch een kink in de kabel te zijn.

De voorzitter van Boca Juniors, Daniel Angelici, heeft in een gesprek met FOX Sports Argenina verklaard dat de onderhandelingen momenteel stilliggen. Daarmee zitten Ajax en Magallán in de wachtkamer en het is vooralsnog onduidelijk wanneer ze daar uit mogen en vooral hoe lang Ajax wil wachten voor het zelf de deur uitloopt.

Het punt is dat Boca Juniors eerst een vervanger voor Magallán wil aantrekken, alvorens ze hem definitief naar Amsterdam laten vertrekken. Naar verluidt heeft Ajax een ultimatum gesteld, maar Angelici laat zich er ogenschijnlijk niet door opjagen.

“Het sportieve aspect heeft bij ons prioriteit, niet het economische, laten we hopen dat Ajax op ons wil wachten,” aldus Angelici die droogjes vervolgt dat er niemand de deur uitgaat voor er een adequate vervanger is gevonden om het gat te vullen.

Ajax kan desgevraagd niks over de stand van zaken zeggen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >